O varianta de meniu rafinat, cu delicatese de prin toate zonele gastronomice importante: foie gras, brie la cuptor, tapas, fishcakes.
Aperitive – servire la masa sau bufet
- Foie gras cu reductie de citrice /smochine
- Tapas cu mousse de ton & ierburi aromatice
- Mini tartine cu icre intregi de pastrav de la Valeputna
- Rillete de Mans cu castraveciori murati/dulceata de ardei iute
- Salata Caprese cu mozarella de bivolita si rosii multicolore de vara
- Oua de prepelita invelite in foi de dovlecel marinate in sos de lime & pepperoncino
- Quiche cu ciuperci de padure si branza Gruyere
- Masline asortate marinate in sos de cimbru si citrice
- Salata de pui cu sos usor de iaurt, struguri si fulgi de migdale
- Crackers cu humus & tabbouleh cu sos de rodie
Fel principal – servire la masa sau bufet
- Brie copt cu crusta de miere si fistic servit alaturi de o salata proaspata de rucola, valeriana si spanac.
- Fishcakes [din somon si buttefish] cu dressing de capere si salata de castraveti
- Pulpe de rata confiate, in sos parfumat cu anason stelat si scortisoara, servite alaturi de un piure fin de pastarnac infuzat cu ulei de trufe.
NOTA: Imaginile si informatiile prezentate in acest articol sunt cu titlu informativ! Pentru un MENIU personalizat te rugam sa ne contactezi pe adresa ioana@bacaniaveche.ro