O varianta de meniu rafinat, cu delicatese de prin toate zonele gastronomice importante: foie gras, brie la cuptor, tapas, fishcakes.

Aperitive – servire la masa sau bufet

  • Foie gras cu reductie de citrice /smochine
  • Tapas cu mousse de ton & ierburi aromatice
  • Mini tartine cu icre intregi de pastrav de la Valeputna
  • Rillete de Mans cu castraveciori murati/dulceata de ardei iute
  • Salata Caprese cu mozarella de bivolita si rosii multicolore de vara
  • Oua de prepelita invelite in foi de dovlecel marinate in sos de lime  & pepperoncino
  • Quiche cu ciuperci de padure si branza Gruyere
  • Masline asortate marinate in sos de cimbru si citrice
  • Salata de pui cu sos usor de iaurt, struguri si fulgi de migdale
  • Crackers cu humus & tabbouleh cu sos de rodie

Fel principal – servire la masa sau bufet

  • Brie copt cu crusta de miere si fistic servit alaturi de o salata proaspata de rucola, valeriana si  spanac.
  • Fishcakes [din somon si buttefish] cu dressing de capere si salata de castraveti
  • Pulpe de rata confiate, in sos parfumat cu anason stelat si scortisoara, servite alaturi de un piure fin de pastarnac infuzat cu ulei de trufe.

NOTA: Imaginile si informatiile prezentate in acest articol sunt cu titlu informativ! Pentru un MENIU personalizat te rugam sa ne contactezi pe adresa ioana@bacaniaveche.ro

Vezi aici catalogul!