Un meniu clasic, pentru mirii care vor sa-si bucure invitatii cu cat mai multe gusturi.
Printre preparatele propuse de noi: pulpe de rata confiate, sarmale cu afumatura, muschiulet de porc in crusta de verdeata.
Aperitive – servire la masa
- Ceviche de somon marinat in vodka & lime, cu crema de hrean si mar verde
- Mini tartine cu icre intregi de pastrav de la Valeputna
- Rillete de Mans cu castraveciori murati/dulceata de ardei iute
- Bruscheta cu rosie, vinete, branza de capra si busuioc
- Rulouri cu humus, rosii uscate la soare si rucola
In mijlocul mesei, pe fiecare masa, vom avea un platou mare cu
Turul Tarii – carnuri si branzeturi romanesti proaspete si maturate, toate provenind de la mici producatori artizanali, furnizori ai Bacaniei Vechi:
- Carnati de porc cu paprika de la Bihor picanti sau nepicanti
- Ghiudem tatarasc
- Babic de Plescoi
- Branza maturata de la Cund, jud Mures
- Piept de rata afumat de la Maramures
- Muschi file afumat la cald, de la Fum de Fag
- Urda cu sare de mina, de la Vatra Moldovitei
- Cascavea afumata, de la Alba Iulia
- Branza de burduf cu ardei dulce/iute de la o mica stana din Fagaras
Totul servit alaturi de rosii, ardei gras, buchetele de cimbru si rozmarin, dulceata de ardei
Fel principal – servire la masa sau bufet
- File de lup de mare cu sos de lamaie, cimbru si usturoi confiat servit alaturi de legume de sezon gatite fiecare in felul potrivit – cartofi noi trasi in unt, sparanghel la abur, rosii cherry, morcov baby si fenicul caramelizat, frunze tinere de spanac.
- Sarmale in foi de varza, cu cimbru si afumatura, servite cu smantana si mamaliguta
- Pulpe de rata confiate, in sos parfumat cu anason stelat si scortisoara, servite alaturi de un piure fin de pastarnac infuzat cu ulei de trufe.
sau
- Muschiulet de porc in crusta de verdeata servit alaturi de risotto cu ciuperci de padure.
NOTA: Imaginile si informatiile prezentate in acest articol sunt cu titlu informativ! Pentru un MENIU personalizat te rugam sa ne contactezi pe adresa ioana@bacaniaveche.ro