Mi-am dorit de mult timp sa organizez o zi a onestitatii in Bacania Veche The Charity Shop. Abia acum, cu ocazia celor 6 ani de bistro am facut-o, chiar in beneficiul celor care ne sunt parteneri de tot atata timp: Hospice Casa Sperantei.

De #HonestyDay mecanismul a fost simplu: clientii si-au comandat ca de obicei mancarea, doar ca nu o mai plateau cum fac de regula, ci primeau doar o estimare a comenzii lor – banii urmand sa fie pusi intr-o urna. Iar de acolo, intreaga suma urma sa se duca direct catre Hospice.

A fost ziua in care noi am gatit, iar incasarile au plecat 100% catre Hospice, inclusiv banii pentru apa, vin, sucuri, bere, prajituri si alte marfuri si accesorii pe care le avem in bistro.

Rezultatul a fost grozav! #HonestyDay a fost ziua in care clientii nostri au lasat in urna cu aproximativ 20% mai mult decat valora mancarea comandata.

Iar asta,  dragii mei, e cu adevarat vestea buna: oamenii vor sa se implice, sa participe, sa fie parte, nu trebuie decat sa li se dea ocazia.