Din ce in ce mai multi oameni devin constienti de faptul ca risipa alimentara este un fenomen grav, fata de care trebuie sa luam atitudine.
Pe 13 noiembrie, oamenii de la Food Waste Combat Cluj, au gatit la noi in bistro cu alimente pe care le-au salvat de la a fi aruncate, pentru a demonstra ca oricine poate sa contribuie la limitarea risipei alimentare.
Banca de Alimente a donat niste rosii si conopida mai trecute, cineva a adus niste praz ofilit, altcineva a adus niste morcovi urati, si uite-asa au iesit niste rosii la cuptor umplute cu conopida si o supa crema de legume delicioasa. Desertul a fost si el unul grozav, pregatit din banane prea coapte, salvate de la a fi aruncate.
Cateva imagini, in galeria de mai jos:
Food Waste Combat (FWC) este un proiect JCI Cluj. Scopul lui este de a creste nivelul de constientizare asupra problemei risipei alimentare si de a reduce cat mai mult aceasta risipa.