Oferta noastra de catering este cam atipica, usor ne -“la moda”. Niciodata cu acelasi meniu, mereu cu “sezonal” si cat de poate de “local” in portofoliu, mereu cu o oferta potrivita momentului si contextului. Cu farfurii si platouri de ceramica ne-asortate, dar musai frumoase si uneori lucrate manual, cu grija fata de florile si vazele parte din display, uneori foarte boho-retro-chabby-chic, alteori de-a dreptul minimalist.
De-am avea timp sa scormonim printre miile de poze, am avea o intreaga galerie a mesenilor surprinsi de gust la un banal “catering”: un gust bun, adevarat, nu musai “glazurat” sau cu cuvinte pe care nu le intelegi, dar neaparat mancabil, pana la ultima firimitura!
De  unul dintre catering-urile livrate, la care au fost prezenti mai multi furnizori, am primit urmatorul mesaj, pe care l-am trimis si echipei imediat: “De la masa dumneavoastra s-a ras tot, nu a mai ramas nimic, au mancat pana si painea goala”.
Pentru noi, asta e rasplata totala!
Dupa 11 ani in care Bacania Veche v-a fost alaturi la evenimente mai mici sau mai mari, la finalul lui 2023 am fost onorati sa primim Premiul II Cea mai buna companie de catering in cadrul Galei Horeca Awards.
Fie ca sunt evenimente mai mari sau mai mici, ne creste inima cand putem imparti bunatati, bucurii.
Pentru zile onomastice sau alte ocazii la care se cuvine sarbatorit cu mancare buna,
da-ne un semn la 0752 202 103 (Bacania Veche) sau 0766 511 879 (Florin) sau scrie-ne pe office@bacaniaveche.ro.