Termeni si conditii

Site-ul www.bacaniaveche.ro, numit in continuare www.bacaniaveche.ro, este proprietatea SC BACANIA VECHE SRL, fima inregistrata in Bucuresti, Str. Barbu Vacarescu nr.49,  cu datele de identificare la registrul comertului J40/7876/2010, CUI/CIF: RO27292004, numita in continuare BACANIA VECHE

 

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC BACANIA VECHE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

SC BACANIA VECHE SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.bacaniaveche.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC BACANIA VECHE SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.bacaniaveche.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC BACANIA VECHE SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

 1. Dreptul de autor al SC BACANIA VECHE SRL  asupra informatiilor publicate pe site

 

Intregul continut al site-ului www.bacaniaveche.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC BACANIA VECHE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC BACANIA VECHE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.bacaniaveche.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@bacaniaveche.ro sau sa sunati la numarul de telefon 021 210 12 22

 

 

 1. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.bacaniaveche.ro. Politica de preturi

 

SC BACANIA VECHE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.bacaniaveche.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC BACANIA VECHE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

 

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (9%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC BACANIA VECHE SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC BACANIA VECHE SRL .

 

SC BACANIA VECHE SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 

Continutul www.bacaniaveche.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, SC BACANIA VECHE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.bacaniaveche.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. SC BACANIA VECHE SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

 

 1. Modalitati de plata disponibile

 

Plata produselor comandate de pe site-ul www.bacaniaveche.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

– in avans, prin ordin de plata in contul SC BACANIA VECHE SRL , IBAN RO10BACX0000000732448010 RON, deschis la Unicredit Bank. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda;

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de Netopia www.mobilpay.ro, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

– p

De ce este sigura plata online

– ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar SC BACANIA VECHE SRL nu va avea acces la niciun fel de date personale;

– plata online este sigura deoarece Netopia asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele din Romania. De asemenea, Netopia este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, te invitam sa accesezi aceasta pagina.

 1. Livrarea produselor

SC BACANIA VECHE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerului nostru – Fan Courier

Costul transportului este suportat de catre client si va fi comunicat telefonic, la confirmarea comenzii. 

Din momentul confirmarii telefonice a comenzii, livrarea se va face in 24h in Bucuresti si in 2-3 zile in tara.

Tarife orientative pentru expeditii in regiuni (tara) :

 

Plicuri:   15.50 lei
  primul kg. 17.10 lei
Colete: fiecare kg suplimentar (1-50kg)

 

fiecare kg suplimentar (> 51kg)

  1.43 lei

 

  2.00 lei

 

Cost suplimentar (plic, colet) km suplimentar 0.80 lei / km în cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraşelor în care PRESTATORUL are colaboratori

 

 1. Tarife pentru expeditii LOCO (Bucuresti):
Plicuri:   11.50 lei
  primul kg. 12.83 lei

 

Colete: fiecare kg suplimentar (1-50kg)

 

fiecare kg suplimentar (> 51kg)

  1.43 lei

 

  2.00 lei

 

 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul Fan Courier va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „OBSERVATII” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

In cazul in care va doriti sa comandati unele dintre produsele proaspete pregatite in Bacania Veche (ex. prajituri, tarte sarate), care nu pot fi expediate prin serviciul obisnuit de curierat (in cazul nostru prin FanCurier) livrarea se poate face de catre S.C BACANIA VECHE SRL in urmatoarele conditii:

 1. comanda telefonica la 021 210 12 22 pentru a verifica disponibilitatea in stoc sau perspectiva de a le produce pentru dumneavoastra.
 2. transport special din partea noastra, in conditii optime de temperatura.
 3. comanda minima pentru intreaga livrare, incluzand si produsele proaspete, de 250 lei.

In general nu detinem stocuri mari de prajituri, placinte proaspete sau alte creatii proprii, motiv pentru care am aprecia un interval suficient de mare in care sa ne lasati ragazul sa le producem. In cazul in care comanda dumneavoastra de produse proaspete este mai mica decat limita inferioara pentru care facem livrari (250 leo), fie comandati si alte produse din magazinul online pana la atingerea valorii minime, fie achitati la livrare o taxa de transport de 45 de lei.

SC BACANIA VECHE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC BACANIA VECHE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

 1. Promotii si concursuri

 

SC BACANIA VECHE SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

 1. Garantia produselor

 

Perioada de valabilitate si conditiile de pastrare ale produselor sunt inscrise pe ambalaj. SC BACANIA VECHE SRL nu este responsabila de deterioararea produselor in cazul in care acestea nu au fost pastrate in conditiile recomandate.

 

 1. Politica de retur

 

Mai multe detalii despre politica de retur citesti aici.

 

 1. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.bacaniaveche.ro

 

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.bacaniaveche.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC BACANIA VECHE SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

SC BACANIA VECHE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC BACANIA VECHE SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

 

Site-ul www.bacaniaveche.ro este gazduit de serverele unei terte firme – SC ROMARG SRL. SC BACANIA VECHE SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC BACANIA VECHE SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.bacaniaveche.ro. SC BACANIA VECHE SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bacaniaveche.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.bacaniaveche.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. S.C. BACANIA VECHE SRL nu trimite si nu va trimite mesaje comerciale in masa pentru promovarea site-ului sau serviciilor si produselor disponibile pe site catre persoane care nu au confirmat subscrierea la aceste mesaje (opt-in).

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC BACANIA VECHE SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.bacaniaveche.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.bacaniaveche.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC BACANIA VECHE SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 

 1. Politica de confidentialitate

SC BACANIA VECHE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC BACANIA VECHE SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul www.bacaniaveche.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@bacaniaveche.ro sau prin posta, la adresa: SC BACANIA VECHE SRL , Str Barbu Vacarescu nr .49, Bucuresti.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC BACANIA VECHE SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia afiliatilor si colaboratorilor directi (curierat, procesator plati). Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.bacaniaveche.ro sunt transmise pe cale electronica, SC BACANIA VECHE SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC BACANIA VECHE SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC BACANIA VECHE SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC BACANIA VECHE SRL , abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

SC BACANIA VECHE SRL  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere SC BACANIA VECHE SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelor personale, in mod gratuit;
 2. dreptul de a cere SC BACANIA VECHE SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere SC BACANIA VECHE SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;
 4. dreptul de a cere SC BACANIA VECHE SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

SC BACANIA VECHE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.bacaniaveche.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre www.bacaniaveche.ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.bacaniaveche.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.bacaniaveche.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Marius Tudosiei la adresa de mail office@bacaniaveche.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.bacaniaveche.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 1. Date de identificare firma

 

SC BACANIA VECHE SRL

C.I.F: RO27292004

Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/7876/2010

Sediu: strada Barbu Vacarescu nr.49, Bucuresti, judetul Bucuresti

Cont IBAN: RO91BACX0000000732448007

Banca: Unicredit Bank

Capital social: 200 lei

 

Aboneaza-te la newsletterul Bacania Veche!