Zacusca de hribi cu trufe

0 din 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Zacusca de hribi cu trufe este o combinatie speciala, plina de savoare. Si n-are cum sa fie altfel, cand hribii cu gustul lor bogat impreuna cu legumele coapte primesc atingerea pretioasa si parfumata a trufelor negre.

Numite si diamantele pamantului, trufele sunt un ingredient pretios in orice preparat.

Originile trufelor sunt misterioase. Pana la inceputul secolului XVIII se credea ca ele luau nastere atunci cand fulgerele loveau solul umed. Egiptenii le mancau gatite in grasime de gasca, grecii si romanii le apreciau pentru calitatile lor afrodisiace.

Pentru ca sunt la propriu niste comori ascunse, (trufele cresc la ~30 de cm sub pamant, in simbioza cu anumiti arbori – stejarul, castanul, alunul) trufele nu se recolteaza ci se vaneaza cu ajutorul cainilor.

Zacusca de hribi cu trufe de la Mica Ilinca vine de la Comanesti, Bacau. Este gatita la foc de lemne, cu drag si rabdare si mai ales cu ingrediente 100% naturale: hribi, ardei capia copti, gogosari copti, ceapa, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, trufe negre, usturoi, sare, piper, foi de dafin.

Produsul se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 5-25 grade. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si este indicat a se consuma in 10 zile.

Ambalata in borcan de 200 g.

35.00 lei

✓ In stoc, livrare in 24h in Bucuresti. Livrare in 2-3 zile in tara
1 Buc.
+
Fara cont, dureaza un minut!
Comanda telefonica
021 210 12 22 - L-V intre 10.00 - 18.00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Zacusca de hribi cu trufe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *