O varianta de meniu rafinat, cu delicatese de prin toate zonele gastronomice importante: foie gras, brie la cuptor, tapas, fishcakes.

Aperitive – servire la masa sau bufet

  • Foie gras cu reductie de citrice /smochine
  • Tapas cu mousse de ton & ierburi aromatice
  • Mini tartine cu icre intregi de pastrav de la Valeputna
  • Rillete de Mans cu castraveciori murati/dulceata de ardei iute
  • Salata Caprese cu mozarella de bivolita si rosii multicolore de vara
  • Oua de prepelita invelite in foi de dovlecel marinate in sos de lime  & pepperoncino
  • Quiche cu ciuperci de padure si branza Gruyere
  • Masline asortate marinate in sos de cimbru si citrice
  • Salata de pui cu sos usor de iaurt, struguri si fulgi de migdale
  • Crackers cu humus & tabbouleh cu sos de rodie

Fel principal – servire la masa sau bufet

  • Brie copt cu crusta de miere si fistic servit alaturi de o salata proaspata de rucola, valeriana si  spanac.
  • Fishcakes [din somon si buttefish] cu dressing de capere si salata de castraveti
  • Pulpe de rata confiate, in sos parfumat cu anason stelat si scortisoara, servite alaturi de un piure fin de pastarnac infuzat cu ulei de trufe.

Pretul acestui meniu este 75 Euro + TVA/pers.

Vezi aici catalogul!