Un meniu clasic, pentru mirii care vor sa-si bucure invitatii cu cat mai multe gusturi. Printre preparatele propuse de noi: pulpe de rata confiate, sarmale cu afumatura, muschiulet de porc in crusta de verdeata.

Aperitive – servire la masa

  • Ceviche de somon marinat in vodka & lime, cu crema de hrean si mar verde
  • Mini tartine cu icre intregi de pastrav de la Valeputna
  • Rillete de Mans cu castraveciori murati/dulceata de ardei iute
  • Bruscheta cu rosie, vinete, branza de capra si busuioc
  • Rulouri cu humus, rosii uscate la soare si rucola

In mijlocul mesei, pe fiecare masa, vom avea un platou mare cu

Turul Tarii carnuri si branzeturi romanesti proaspete si maturate, toate provenind de la mici producatori artizanali, furnizori ai Bacaniei Vechi:

  • Carnati de porc cu paprika de la Bihor picanti sau nepicanti
  • Ghiudem tatarasc
  • Babic de Plescoi
  • Branza maturata de la Cund, jud Mures
  • Piept de rata afumat de la Maramures
  • Muschi file afumat la cald, de la Fum de Fag
  • Urda cu sare de mina, de la Vatra Moldovitei
  • Cascavea afumata, de la Alba Iulia
  • Branza de burduf cu ardei dulce/iute de la o mica stana din Fagaras

Totul servit alaturi de rosii, ardei gras, buchetele de cimbru si rozmarin, dulceata de ardei

Fel principal – servire la masa sau bufet

  • File de lup de mare cu sos de lamaie, cimbru si usturoi confiat servit alaturi de legume de sezon gatite fiecare in felul potrivit – cartofi noi trasi in unt, sparanghel la abur, rosii cherry, morcov baby si fenicul caramelizat, frunze tinere de spanac.
  • Sarmale in foi de varza, cu cimbru si afumatura, servite cu smantana si mamaliguta
  • Pulpe de rata confiate, in sos parfumat cu anason stelat si scortisoara, servite alaturi de un piure fin de pastarnac infuzat cu ulei de trufe.

sau

  • Muschiulet de porc in crusta de verdeata servit alaturi de risotto cu ciuperci de padure.

Pretul acestui meniu este 60 Euro + TVA/pers.

Vezi aici catalogul!