Un meniu echilibrat, fresh, pentru o nunta in natura, cu: file de lup de mare, live Cooking Barbeque si o mica extravaganta culinara: frigarui din carne de strut. 

Aperitive – servire la masa

  • Ceviche de somon marinat in vodka & lime, cu crema de hrean si mar verde
  • Mini tartine cu icre intregi de pastrav de la Valeputna
  • Rillete de Mans cu castraveciori murati/dulceata de ardei iute
  • Bruscheta cu rosii, vinete, branza de capra si frunze proaspete de busuioc
  • Rulouri cu humus, ton, rosii uscate la soare si rucola

In mijlocul mesei, pe fiecare masa, vom avea un platou mare cu Turul Tarii carnuri si branzeturi romanesti proaspete si maturate, toate provenind de la mici producatori artizanali, furnizori ai Bacaniei Vechi:

  • Carnati de porc cu paprika de la Bihor picanti sau nepicanti
  • Ghiudem tatarasc
  • Babic de Plescoi
  • Branza maturata de la Cund, jud Mures
  • Piept de rata afumat de la Maramures
  • Muschi file afumat la cald, de la Fum de Fag
  • Urda cu sare de mina, de la Vatra Moldovitei
  • Cascavea afumata, de la Alba Iulia
  • Branza de burduf cu ardei dulce/iute de la o mica stana din Fagaras

Totul servit alaturi de rosii, ardei gras, buchetele de cimbru si rozmarin, dulceata de ardei

Fel principal – servire la masa sau bufet

  • File de lup de mare cu sos de lamaie, cimbru si usturoi confiat servit alaturi de legume de sezon gatite fiecare in felul potrivit – cartofi noi trasi in unt, sparanghel la abur, rosii cherry, morcovi tineri si fenicul caramelizat, frunze de spanac* [legumele pot varia, in functie de sezon]
  • Sarmale in foi de varza, cu cimbru si afumatura, servite cu smantana si mamaliguta.
  • Live Cooking Barbeque
  • Mini frigarui din muschiulet de porc invelit in felii de pancetta
  • Pulpe de pui in doua marinade: teriyaki [pulpele sunt dezosate] cu un parfum de ghimbir proaspat si una clasica si eleganta, in stil provencal.
  • Frigarui de strut [extra 4 Eur+TVA/pers] – o mica extravaganta, insa cu impact maxim printre invitatii mai neconfirmisti. Carnea de strut este extrem de usoara, dar si de valoaroasa nutritiv, cu o textura apropiata carnii de vita.
  • Salata de legume la gratar cu sos chimichurri [patrunjel/usturoi/ulei de masline/oregano/otet], cartofi copti cu romarin, salata de frunze tinere de sezon.

Pretul acestui meniu este 57 Euro + TVA/pers*

*fara frigaruile de strut

Vezi aici catalogul!