Ne plac nuntile altfel, in aer liber, de aceea am conceput un meniu pentru o petrecere campeneasca, relaxata. Bucate proaspete si gustoase, de la furnizorii nostri de incredere.

Aperitive – bufet

  • Mini tartine cu icre intregi de pastrav de la Valeputna
  • Rillete de Mans cu castraveciori murati/dulceata de ardei iute servite pe paine cu maia si nuci
  • Salata de vinete cu ardei copti, miere si otet balsamic
  • Humus cu seminte de pin
  • Tabbouleh /salata de patrunjel cu bulgur, menta si rosii
  • Quiche cu ciuperci si Gruyere
  • Quiche cu trei feluri de branzeturi si dovlecei
  • Bruschete cu rosii multicolore [galbene/kumato/verzi] si frunze proaspete de busuioc
  • Shoturi de gazpacho andaluz, servit cu gheata

Pe langa toate cele de mai sus, vom face un Tur al Tarii in platouri mixte cu carnuri si branzeturi romanesti proaspete si maturate, toate provenind de la mici producatori artizanali, furnizori ai Bacaniei Vechi:

  • Carnati de porc cu paprika de la Bihor picanti sau nepicanti
  • Ghiudem tatarasc
  • Babic de Plescoi
  • Branza maturata de la Cund, jud Mures
  • Piept de rata afumat de la Maramures
  • Muschi file afumat la cald, de la Fum de Fag
  • Urda cu sare de mina, de la Vatra Moldovitei
  • Cascavea afumata, de la Alba Iulia
  • Branza de burduf cu ardei dulce/iute de la o mica stana din Fagaras

Totul servit alaturi de rosii, ardei gras, buchetele de cimbru si rozmarin, dulceata de ardei

Fel principal

  • Sarmale din carne de vita & porc, cu cimbru si afumatura. Mamaliga si ardei iute langa – servire la masa sau bufet.
  • Barbeque Live Cooking

Si pentru ca suntem la o petrecere la iarba verde, catre seara incingem gratarele pentru:

  • Porchetta din carne de porc de Bazna, coapta cateva ore in cuptor si finisata la jar
  • Fripturi din pui de ferma [pulpe fara os/piept] tinut 24 ore intr-o marinada cu cimbrisor salbatic, miere si lamaie
  • Lipii crocante umplute cu cheddar extra maturat, rosii, patrunjel si fulgi de ardei iute

Totul insotit de cartofi la ceaun cu marar si usturoi/Legume coapte de sezon [fenicul, rosii, dovlecei, sparanghel, cartofi, ceapa rosie, etc)

Bar de salate asortate: salata de frunze tinere [mangold, salata verde, rucola, creson, salata iceberg, etc] cu vinegreta de citrice, salata de varza cu marar , salata de rosii & rucola cu crutoane cu usturoi si oregano

Felurile pot fi servite informal, langa gratar (de catre staff-ul nostru) si/sau le putem aseza pe bar sub forma de bufet pe masura ce sunt gata, astfel incat oaspetii sa aiba pe tot parcursul preparate calde si proaspete la dispozitie.

Pretul acestui meniu este 57 Euro + TVA/pers.

Vezi aici catalogul!